Update 12/02/2019: Helaas ben ik niet geselecteerd als reisreporter voor de ANWB, maar zoals ik al aangaf; wie niet waagt wie niet wint en de reis is belangrijker dan de bestemming. Dus ik ben weer een ervaring rijker, mijn 1e vlog is een feit en ik kan weer verder met mijn leven 😉

Bij de ANWB zijn ze voor komend jaar op zoek naar een reisreporter die twee keer per jaar verslag wilt uitbrengen van een ANWB-reis. Oké dan, dat klinkt wel héél erg aantrekkelijk voor een reislustig persoon zoals ik! Maaruh, wilt niet heel Nederland twee keer per jaar gratis op vakantie? Uhm ja, waarschijnlijk wel, maar wie niet waagt wie niet wint!

Dus ben ik gaan brainstormen over mijn sollicitatievlog van maximaal één minuut! Slechts één minuut ja! Hoe dan?! Het eerste opzetje van hetgeen dat ik wilde gaan zeggen duurde al twee keer te lang en dan had ik nog niet eens rekening gehouden met foto’s en filmpjes die ik erin wilde verwerken. Schrappen, samenvatten en to-the-point komen en voila, een stukje tekst van ongeveer 50 seconden is een feit #trotsopmezelf.

Strooi tussen deze woordenbrij nog wat foto’s, laat zien hoe heldhaftig ik ben, NOT (ogen dicht hoor tijdens die bungee sprong) en room het geheel af met een verwijzing naar deze site en klaar is mijn eerste vlog! Check hem hieronder en laat weten wat jij ervan vindt. Kan de ANWB nog om mij heen? Vast wel, aangezien de helft van Nederland ook aast op de leukste functie van Nederland. Maar duimen voor mijzelf ga ik doen!

Mijn sollicitatie vlog voor reisreporter bij de ANWB

Wil je het gehele filmpje zien van mijn sprong in het kanaal van Korinthe? Check dan hier het filmpje wat Pieke heeft gemaakt.

De ‘sollicitatie’vlogs van de andere reisreporters bekijken, check dan de site van de ANWB.

Geef een reactie

Sluit Menu