In 2016 heb ik een rondreis door het vaste land van Griekenland gemaakt. De reis startte en eindigde in Thessaloniki. Het was een geweldige mooie reis met veel cultuur en natuur, maar ook avontuur mag niet ontbreken tijdens een reis. Dus in dit blog vind je het filmpje van mijn shotje adrenaline tijdens mijn roadtrip door Griekenland!!! Bungeejumpen in het kanaal van Korinthe, echt een super vette ervaring, wow! 

Blij ei gaat bungeejumpen

De beslissing om te gaan bungeejumpen was nogal snel gemaakt. Helemaal niet gepland, maar toen ik op deze mooie locatie zag dat het mogelijk was, wilde ik direct springen (aan een elastiek natuurlijk!) Aanmelden was snel gebeurd en daarna was het wachten op een aantal voorgangers. Zie hiernaast de foto vlak voor mijn sprong, blij ei.

Bungeejumpen in het kanaal van Korinthe door Sour on Tour

Het filmpje vanaf het platform

Het filmpje hieronder is gefilmd door Pieke, mijn man. Maar zoals je kan zien heb ik ook een go-pro om mijn pols. Die beelden vind je in mijn blog bungeejump in het kanaal van korinthe.

Bungeejumpen, doodeng, maar zó gaaf!

Zoals je in het filmpje kan zien vind ik het best wel spannend om daar op het randje te moeten gaan staan. Je moet vooral je verstand op nul zetten en vooral niet gaan nadenken over wat je eigenlijk aan het doen bent. Dat het publiek aftelt scheelt enorm. En het feit dat je maar één kans krijgt om te springen. Spring je niet, dan is jouw kans over en ben je jouw geld kwijt. Motivatie genoeg voor een gemiddelde zuinige Nederlander 😉 Lijkt het jou ook wat om een sprong te wagen? Check dan de site van Zulu Bungy voor professionele begeleiding bij jouw bungeejump avontuur.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Pingback: Reisreporter Nicole Sour on Tour (voor de ANWB?) – Sour on Tour

Geef een antwoord