Sour on Tour bungeejump in het kanaal van Korinthe

In 2016 maakte ik een fantastisch mooie roadtrip over het vaste land van Griekenland. Daar bezocht ik onder andere de meteorakloosters, maar dus ook het kanaal van Korinthe. Dit kunstmatige kanaal is maar liefst 6 kilometer lang en ook best diep! Tenminste als je er van boven inkijkt vanaf een klein platformpje onder aan een brug 😉 Ik deed een bungeejump in het kanaal van Korinthe, bij Zulu Bungy: spring je even met mij mee? Misschien dat jij je ogen wel durft open te houden tijdens de sprong? 😉 Wat een fantastisch gave ervaring was dit zeg!

Bungeejumpen, géén bucketlist dingetje

Dat hele bungejumpen stond eigenlijk al een tijd niet meer op mijn bucketlist. Want als dat het geval was, had ik dit al veel eerder gedaan. Op veel festivals op evenementen staat wel een grote kraan met een bakje eraan waar je uit zou kunnen springen. Echt geweldig leek mij dit eerlijk gezegd niet.Totdat…

Bungeejump in het kanaal van Korinthe

….ik een rondreis door Griekenland maakt en het kanaal van Korinthe ging bezichtigen. We reden over de brug die over het kanaal liep en ik zag dat hieronder mensen van de brug sprongen. Natuurlijk mét een dik elastiek om de enkels 😀 En ineens wist ik het: ik ga hier de sprong wagen, want wat een gave locatie!

Bungeejump in het ziekenhuis?!

Pieke liet mij direct weten dat hij aan deze onzin niet mee ging doen; “Ik blijf wel lekker hier op je wachten”. Toen ik mijn harnas aankreeg en toch wel een beetje de kriebels in mijn buik kreeg, sprak hij mij toe met de bemoedigende woorden: “…en als het elastiek knapt, dan spring je gewoon het ziekenhuis?!? in”. Hij wilde zwembad zeggen, maar blijkbaar waren zijn hersenen al bezig met een noodscenario 😀 Gelukkig heb ik geen Grieks ziekenhuis van binnen gezien. 

Dit bericht heeft één reactie

  1. Pierre Lebon

    Cool om te zien, maar om het zelf te beleven lijkt me nog cooler
    Knap gedaan lieve schoondochter

Geef een antwoord