Zonsopkomst vanuit de ruimte

De aarde is vanuit de ruimte gezien maar een klein stipje, maar als je er overheen loopt is hij enorm. En hoe meer landen je bezoekt, hoe minder je lijkt te hebben gezien. Hierdoor besef je hoe ontzettend groot de wereld is en dat je deze in een mensenleven nooit helemaal zult kunnen zien. Er zijn wel malloten die in alle landen van de wereld geweest zijn, maar ik betwijfel of zij wel écht iets gezien hebben. Hieronder kan je zien in welke landen ik heb bezocht. Zo was ik bijvoorbeeld Amerika, dat kleurt lekker op onderstaand plaatje 😉 Ook was ik in Panama, Curaçao, Montenegro en Gambia, landen die niet of nauwelijks te zien zijn op de landkaart. Toch maar eens naar Rusland en Canada reizen, dan is de halve wereld direct groen gekleurd 😉 

Bezochte landen van Sour on Tour 1

Deze landen heb ik mogen bezoeken

Amerika, België, Bonaire, Bosnië, Canarische eilanden (Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote)Costa RicaCuraçao, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Frankrijk, Gambia, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië, Liechtenstein, Luxemburg, Montenegro, Nederland, Oostenrijk, Panama, Polen, PortugalSenegal, Slovenië,  Slowakije, Spanje inclusief Ibiza, Tsjechië, Turkije, Zwitserland

Mijn emmerlijst

In oktober 2019 staat een hele grote droom van mij op de agenda! Namelijk een avontuurlijke rondreis in een Toyota Hilux met daktent. Hiermee ga ik roadtrippen door de zuid afrikaanse landen Namibië en Botswana. Al héél lang kijk ik hier naar uit, want in november 2018 is de planning van deze reis langzaamaan begonnen. Ja écht, zo vroeg al! En dat voor iemand die er ook van houdt om lekker op de bonnefooi te reizen. In ‘voorbereidingen voor Namibië en Botswana’ lees je waar je rekening mee moet houden bij het plannen van een selfdrive door deze spectaculaire landen.

Verder ben ik ook heel erg benieuwd naar het woeste en onherbergzame IJsland, waar ik als reisadviseur diverse reizen voor klanten naar toe heb mogen boeken. Ook mijn ouders en verschillende vrienden zijn daar geweest en dat heeft mijn interesse wel erg aangewakkerd. Maarrrrr, IJsland is ontzettend duur (als in €10 voor een pilsje), dus dat wordt nog even sparen.

Dichter bij huis is het natuurlijk ook ontzettend mooi en daarom zou ik graag eens het Pieterpad lopen. Dan niet stukje bij beetje, maar liefst de hele rit van 498 kilometer in één keer. Of ja, in ieder geval in één vakantie 😉 Dat zou in een week of 4-5 haalbaar moeten zijn.

Ook ben ik erg nieuwsgierig naar de landen Colombia, Oman en Bhutan (check google maps) of een vette roadtrip door Kirgizië met De Verdwaalde JongensNou goed, ideeën genoeg dus. Laat mij in een reactie weten welke reisplannen jij nog hebt, vind ik leuk!

Sluit Menu