4×4 rondreis door Namibië en Botswana; de foto’s

4x4 rondreis door namibie en botswana

Komt dat zien! Komt dat zien! Het was me een bevalling zeg, dat fotoalbum maken. Maar nu, een paar maanden na terugkomst van onze 4×4 rondreis door Namibië en Botswana, is het klaar! Het 120 pagina tellende fotoalbum van deze avontuurlijke reis. Natuurlijk had ik veel meer pagina’s nodig voor de vele foto’s die ik maakte, maar dikker kon het boek niet. Wedden dat jij ook op safari wilt na het zien van de foto’s?

Inhoud:

4×4 rondreis door Namibië en Botswana

29 september 2019 stond ik dan ein-de-lijk klaar met mijn reiskoffer, mijn safarihoed en mijn verrekijker. Klaar voor een avontuurlijke reis door Namibië en Botswana. Er stond een bijna vierweekse roadtrip met een 4×4 in het vooruitzicht. Het bakbeest van een huurauto was voorzien van een daktent, waar we (op een paar uitzonderingen na) al die tijd in sliepen. Het opzetten van deze daktent was gelukkig een eitje, check de link voor het grappige filmpje!

4×4 rondreis door Namibië en Botswana; de geweldige foto’s

Normaal gesproken kostte een fotoalbum nooit heel veel tijd en moeite. Het uitzoeken van de foto´s trouwens wel hoor. Maar het fotoalbum zelf is daarna snel in elkaar gezet. Ik houd namelijk al mijn reizen bij in de App Polarsteps. Wil je mijn reizen volgen, dan kan dat dus ook via mijn account van Polarsteps. Als je terug bent van je reis, dan maakt deze app zelf een fotoalbum van de reis. Ik heb hier thuis al een aantal albums staan.

En waarom maakte ik dan nu geen album via deze app? Dat komt omdat ik nu een mooie camera heb waar ik foto’s mee maak. En ik vond dat bij een betere kwaliteit foto’s ook een beter kwaliteit album hoorde. Dus, uuuuuuren heb ik geïnvesteerd, maar het resultaat mag er dan ook wel zijn. Check het filmpje van het fotoalbum van onze 4×4 rondreis door Namibië en Botswana hieronder.

Zelf een 4×4 rondreis door Namibië en Botswana maken?

Enthousiast geworden over deze twee mooie landen? En wil je nu zelf een avontuurlijke rondreis maken? Moet je doen, ja écht! Daar krijg je geen spijt van. Voor mij was het een reis met eigenlijk alleen maar hoogtepunten. Tóch is het mij gelukt om een selectie te maken van 5 hoogtepunten van Namibië en Botswana

Ja? Jij bent overtuigd en wilt ook op safari gaan door deze twee desolate landen? Ik zelf maakte deze reisroute door Namibie en Botswana. Daar heb je minimaal drie weken voor nodig, maar vier is beter! Vraag jij je nog af waar je moet beginnen van de organisatie van zo’n grote reis? Hier lees je 23 voorbereidingen voor een reis door Namibië en Botswana

Meer blogs in de digitale pen

Ondertussen schreef ik al een flink aantal blogs en reisverhalen over Namibië en Botswana. En ik ben nog lang niet uitgeschreven. Zo vragen veel mensen zich af wat de kosten zijn van zo’n reis, wat de beste reistijd is of wat niet moet ontbreken in je koffer. Stay tuned! Je kunt bijvoorbeeld jouw mailadres helemaal onderaan deze pagina achterlaten. Dan krijg je direct een mail als ik een bericht heb geplaatst.

En zeer binnenkort vertrek ik alweer voor mijn volgende reis. Ik ga Dubai, Abu Dhabi en Oman verkennen. Dus mocht je benieuwd zijn naar deze landen, houd mijn site dan in de gaten, of mijn Instagram of Facebook pagina. Het is trouwens de eerste keer dat ik naar het continent Azië afreis. Eigenlijk onvoorstelbaar met het aantal reizen dat ik al gemaakt heb. Dit jaar wordt dit goedgemaakt, want ook later dit jaar reis ik naar Azië af. Bestemming nog onbekend!


Instagram


Facebook

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. marjan

    leuk dat we het boek kunnen vastpakken.

  2. Carolien Nagels

    Mooie foto’s Nicole! Als je dit ziet, krijg ik ook last van wegwee! : ) Groetjes Carolien

  3. Nicole Sour (on tour).....maar nu ff niet

    Hey Carolien! Mooie foto’s zijn niet zo lastig te maken in zo’n fantastisch mooie landen toch? Het wordt inmiddels tijd dat we weer ergens heen kunnen, want de wegwee wordt er niet beter op

Geef een antwoord