Nog even wachten op mijn blog

Er wordt op het moment (20/09/2015) nog gewerkt aan deze website en ook aan mijn blog.1342

De eerste blog zal gaan over Curaçao, mijn tweede thuis. Voor mijn vrienden en familie niet zo’n hele grote verrassing. In 2007 heb ik een half jaar gewoond op dit tropische eiland en heb ik genoten van een fantastische tijd. Ik heb veel gewerkt, want ik had 3 banen. Een als fysiotherapeut, een als masseuse in een strandhutje en een als serveerster bij Sarifundi’s aan en op het Spaanse water. Helaas is dit bijzondere restaurant een aantal jaar geleden afgebrand en niet meer terug opgebouwd, dus een kijkje nemen op dit plekje gaat niet meer.

IMAG0531

Maar naast werken ben ik natuurlijk naar daar gegaan om te genieten. Van de mooie mensen die daar wonen, waar ik tot op heden nog altijd contact mee heb. Van de prachtige stranden, de helder warme caribische zee, de mooie duiken bij dag en nacht. Van de feestjes, de happy hours en de salsa. Van het altijd mooie weer, de teenslippers en de Amstel Bright. Inmiddels heb je denk ik wel een beeld, want mijn lijstje van warme herinneringen aan deze tijd is echt eindeloos. Mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste blog over Curaçao komt er binnenkort aan!IMAG0533

 

Geef een reactie

Sluit Menu