Griekenland in vogelvlucht, bungeejumpen!

In 2016 heb ik een rondreis door het vaste land van Griekenland gemaakt. De reis startte en eindigde in Thessaloniki. Het was een geweldige mooie reis met veel cultuur en natuur, maar ook avontuur mag niet ontbreken tijdens een reis. Dus check hier mijn shotje adrenaline tijdens mijn roadtrip door Griekenland!!! Bungeejumpen in het kanaal van Korinthe, echt een super vette ervaring, wow! Lijkt het jou ook wat om een sprong te wagen? Check dan hier de site van Zulu Bungy voor professionele begeleiding bij jouw bungeejump avontuur.

 

 

Blij ei

De beslissing om te gaan bungeejumpen was nogal snel gemaakt. Helemaal niet gepland, maar toen ik op deze mooie locatie zag dat het mogelijk was, wilde ik direct springen. Aanmelden was snel gebeurd en daarna was het wachten op een aantal voorgangers. Zie hier de foto vlak voor mijn sprong, blij ei.

Ik vlak voor mijn sprong

Benieuwd naar de rondreis die ik maakte?

Lees hier meer over de ideale reisroute voor als je drie weken door Griekenland wilt reizen. Eén van de hoogtepunten waren de Meteorakloosters, een echte must-see.

Comments

  1. Pingback: Reisreporter Nicole Sour on Tour (voor de ANWB?) – Sour on Tour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *