Ik ben blij dat je hier bent, blij dat je hier bent! Nou ja, niet in Zoutelande, maar op mijn site dan. Blij dat je interesse toont in de avonturen die ik meemaak tijdens mijn reizen. Die ik samen maak met mijn mannetje Pieke, of alleen, dat kan ook. Of met vriendinnen, mijn ouders of met oma… nou goed je begrijpt het. Iedereen die mee wilt naar ‘weg van huis’ is welkom om mij te vergezellen.

Op deze site lees je blogs over mijn gemaakte reizen. Gewoon omdat ik het heerlijk vind om bezig te zijn met bestemmingen waar ik ben geweest. Een beetje vakantie na-pret zeg maar 😀 Sinds 2018 heb ik ook een ‘echte’ camera gekocht, waardoor ik nu ook wat jaloersmakende vakantiekiekjes kan delen hier.

Maar wie ben ik dan? Nicole Sour, bouwjaar 1982, inderdaad toen je poep nog met lange ‘oe’ schreef. Lang geleden dus. Ik houd van avontuur en nieuwe dingen zien, doen en leren. Verder houd ik ook wel van een (sportieve) uitdaging en van de natuur. Een gave activiteit op reis moet zeker op het programma staan. Zoals bungeejumpen in het kanaal van Korinthe, check onderstaand filmpje om te zien hoe vet (en stiekem ook doodeng, maar o zo gaaf) dat was:

Wat ook hele gave activiteiten zijn die ik heb mogen doen; ziplinen en raften door de jungle van Costa Rica en klettersteigen in de Italiaanse bergen. Klettersteigen is het Duits voor via ferrata, dat ijzeren weg betekent. Klinkt niet vrolijk, is het wel. Het komt neer op bergbeklimmen voor Dummies. De weg naar boven is met staalkabels voor je aangeduid en je kunt je hieraan zekeren, wel zo zeker. Verder houd ik ook van alles wat met water te maken heeft; duiken, surfen (zie de foto hierboven), wakeboarden, zwemmen, kitesurfen of skiën (op bevroren water dan). Niet dat ik al deze activiteiten kan als een pro, maar plezier heb ik er zeker in. En dat telt. 

Tot mijn volgende avontuur!

Nicole Sour (on tour)

Sluit Menu